Sign in to follow this  
ExtremePilot4Delta

Pmdg 777F Not Usable In Mp. (No Init)

Recommended Posts

Hi!

 

Unfortunately I have a really ****** problem with my T7F:

Whenever I load into an MP session, the aircraft does not start the initialization process which results in an unusable airplane floating above the ground without the gear extended, nothing can be clicked,

mouse cursor does not change when hovering over button, it's just totally *******.

I tried unregistering using SP and then registering again but that does not work.

 

Could anyone please tell me what the hack is going on?

 

Regards.

 

PS: PMDG 737 insta crashes when I press the JOIN SESSION button.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


Could anyone please tell me what the hack is going on?

 

Try entering the MP session in a default aircraft, then load the PMDG aircraft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, no change.

Forgot to tell that also the thrust leavers are fully in the forward position and the flight console is fully backwards (towards the seat) and the steering is turned to the left.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this