Sign in to follow this  
goatroper

Nvidia Geforce 750

Recommended Posts

hello everyone !... ive got fs9 running on and old 3800 amd. My gound enviro pro looks great but I've got layering on my sky, water, and runway textures, the panels look great but the sky and clouds etc... look really animated. I can see distinct lines (or repeated layering on these textures)....the video card is new and ran fine on my old ati  256 card.   any thoughts?..thanks in advance. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

hello everyone !... ive got fs9 running on and old 3800 amd. My gound enviro pro looks great but I've got layering on my sky, water, and runway textures, the panels look great but the sky and clouds etc... look really animated. I can see distinct lines (or repeated layering on these textures)....the video card is new and ran fine on my old ati  256 card.   any thoughts?..thanks in advance. 

 

You have to make sure all reference to that ati is gone - I suggest a good driver cleaner and registry cleaner (ccleaner its free) as for a driver cleaner I use payware http://www.drivercleaner.net - not free but the best 

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for the reply...I'll give it a shot.  I did have some display problem after I got some ransomware problem I thought I had gotten rid of. Something could be still messed up in there. Thanks again !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this