Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kriggelb

black outside textures taxi cam

Recommended Posts

Hello 777-captains out there,

I recently updated the 77L and the 77W (SP1b as recommended by RSR). Afterwards I ran the EZCA configurator and also had to set up my cockpit views again. I did a flight from EDDL to LTBA (taxi2gate) and everything worked great - also with ASN and the weather radar.

Still I noticed a strange issue I didn't have before (SP1): when turning on the taxi cam the airframe textures don't load correctly. I know that this function is a fps killer, but I also used the cam before and after some time everything was displayed correctly. First I thought this was due to heavy scenery (LTBA by taxi2gate as mentioned above), but I also tried a non-addon-airport and other 77W liveries (actually I was first using the Turkish Airlines one...). No matter what airport I choose and even no matter which livery: the taxi cam texture loading problem remains. The airframe parts you get to see when switching on the cam simply stay black and don't load - even after waiting for a long time.

Does anybody have the same issue?  

Thanks a lot and kind regards,

Chris


Christian Baldauf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Chris,

I just checked the camera and I saw the only the PMDG livery working in the camera view and other liverys staying black!

 

Kind rgeards Holger!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Holger,

thanks a lot for checking this on your system! So indeed there seems to be an issue with the cam displaying livery textures, doesn't it?

We'll see...

Chris


Christian Baldauf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Chris,

after  reinstallation of the livery via OC the livery is dispalyed via CAM without any problem!

Best regards Holger!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, that's great news - I'll give that a try later and then report back. After updating this beautiful bird I just chose the "repair livery option" within the OC, but reinstalling could also do the trick for me...

This is a great community:-)


Christian Baldauf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Holger,

indeed reinstalling the liveries worked great also for me!

Thanks a lot for your hint and your help!

Kind regards,

Chris


Christian Baldauf

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    17%
    $4,475.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...