Sign in to follow this  
GSalden

FSX : CTD after 1 minuut booting - changed versions of SweetFX

Recommended Posts

Hi all,

 

Today I changed version 1.3 to version 1.51.

FSX loaded perfectly, but the image was a bit dark and in the distance verything looked less sharp. 

 

So I reinstalled v1.3 with the idea to make a screenshot with my custom preset for v1.3, so later on I could mofifie a preset for v1.5 just looking like that one.

FSX started to load , but just before opening the GUI I got a CTD.

 

I installed SweetFx form scratch using the package link here at the forum and FSX is now booting.

For testing I removed SweetFx and its files and again when booting I am getting a CTD.

 

Very weird as now I want to know what it is causing.

 

All suggestions are welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hmm.. did you install a bundle from my website or just a randomly found?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Version1.3 I had installed manually.

And it worked.

When installing version 1.5 I only replaced the files I already had.

 

At this moment I have the bundle installed.

But like I wrote : when taking out all files + folder from SweetFx the CTD issue re-appears.

 

It looks like I have some files in my main FSX directory that are causing this when I take out all SweetFX files .

FXAA_Tool.exe could be one of them.

 

Here a sceenshot from my main FSX direxctory.

 

FSX%20main.jpg
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this