Sign in to follow this  
Pilot53

dx10 aa

Recommended Posts

I was recently forced to switch from windows 8.1 back to windows 7 and everything is working good except for dx10 aa.  Using steves dx10 fixer I had dx10 mode working perfectly in 8.1 with aa and great fps.  Now in windows 7 using the same settings and software I have lost the aa and have lower fps.  Any ideas what on windows 7 is causing this?

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

This is an automatic message.

 

This topic has been moved from "The Win7 OS Forum" to "DX-10 Discussions, Hints and Help". This move has been done for a number of possible reasons.

  • The most likely reason is that the post was off topic.
  • The topic could also have contained images or a video that were not appropriate to the original forum it was posted in.
  • The images might not have been "illustrative" or "explanatory" in nature.
  • The topic could have been moved because we deemed it to be more appropriately placed elsewhere.
Please ensure that your posts are "on topic" and contain illustrative images or videos as appropriate. Do not post videos or images just for entertainment purposes anywhere but in the screen shot or video forums. See our image posting rules here.

 

Members who continue to post off topic posts can be denied entry to specific forums in order to reduce and remove the practice. Your cooperation is appreciated.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this