Sign in to follow this  
HoratioWondersocks

Editvoicepak and windows 8.1

Recommended Posts

Hello All

I got no joy with this query at the other place,so thought I would try here.

I have been trying to get Evp working with 8.1

I have tried all the known ways to get it to function (particularly want the accelerated ATC)

Nothing has worked.

The best result I have achieved so far is to get some of the ATC files accelerated whilst the rest remain slow.

I cannot understand why Evp accelerates some ,but not all.

Any ideas please?

 

Cheers Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Andy

Here is the solution you silly man.

You tried everything you say?

Of course.

Every blasted G## Dammed thing.

You forgot the obvious when using the fearful W8 you clod brain.

Oh yeah!! What's that then ?

RUN AS ADMINISTRATOR!!!

Each and every time as well.

Your jokin mate!!

I most certainly ain't Sir!

Well my oh my!

Your bloomin right you know.

Evp works again!

And I am a dozy Pillock.

 

Goodbye Andy

Cheers Socks.

Why do I get constant error messages when trying to post on Avsim.

Along the lines of 'posted to quickly' and such like.

Posts usually appear but why all the grief??

Socks

Why do I get constant error messages when trying to post on Avsim.

Along the lines of 'posted to quickly' and such like.

Posts usually appear but why all the grief??

Socks

Hello Andy

Here is the solution you silly man.

You tried everything you say?

Of course.

Every blasted G## Dammed thing.

You forgot the obvious when using the fearful W8 you clod brain.

Oh yeah!! What's that then ?

RUN AS ADMINISTRATOR!!!

Each and every time as well.

Your jokin mate!!

I most certainly ain't Sir!

Well my oh my!

Your bloomin right you know.

Evp works again!

And I am a dozy Pillock.

Goodbye Andy

Cheers Socks.

Why do I get constant error messages when trying to post on Avsim.

Along the lines of 'posted to quickly' and such like.

Posts usually appear but why all the grief??

Socks

Why do I get constant error messages when trying to post on Avsim.

Along the lines of 'posted to quickly' and such like.

Posts usually appear but why all the grief??

Socks

Why double posts as well?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this