Sign in to follow this  
AndyCYXU

voxatc demo no AI anywhere .. ?

Recommended Posts

using p3d 2.4

 

installed voxatc run all the indexes etc...

so at first run my i had no ai aircraft anywhere...

so i turned everything off open voxsetting set traffic there at 30% ... still nothing....

I have mytrafficX installed but disabled all over so it is not actually active at all...

so i moved all the airplanes from mytraffic/aircraft to simobjects/airplanes ... ran the indexer again.... I though maybe it didn't want to choose any of the deault p3d airplanes... well still no traffic not one aircraft in sight :(

p3d aircraft is set to 0% only active is car traffic at 5%

 

what could i be doing worng

 

also is there any official voxatc forum?

all i found was email on their website... i dont really want to bother them emailing when just trying the demo....

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Fixed it, since i disabled mytrafficx and IT disabled default traffic.bgl i had to move the BGLs from mytraffic/scenery to somewhere where they were active..

 

now it works, maybe simply enabling mytraffic x would do the trick, but many airports have grass over taxiways ..

 

i just wait for official version of mytraffic working with p3d 2.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this