Sign in to follow this  
bjohnsonmn

Perplexing issue when adding two Saitek FIPS

Recommended Posts

Hello All,

I am encountering a very strange issue after making a few changes.  I will list the changes:

 

1. Installed the A2A C182T (AMAZING simulation of the real plane I fly on a regular basis)

2. Installed the Saitek FIPS panel (2)  Work out of the box

3. COnfigured FSUIPC for controlling, and attempted calibration of the TPM panel I have.

 

Now the issue:

 

At some point, the computer begins to register inputs that overrun some sort of buffer.  Think back to when BSOD's were more common than they are today, and in the pre-BSOD status, any mouse input creates a stuttering mouse movement, and a bunch of system beeps.  That's what happens to me!  In fact, it gets so bad, I have to hard reboot my rig.  I suppose it is a compliment to Microsoft that Windows 7 didn't totally crumble, but it was certainly crawling toward the BSOD line.

 

Any thoughts on what likely caused this?  I am starting a troubleshooting process, but any suggested shortcuts will be appreciated.  I do have the box in controls unchecked which leaves control inputs to the FSUIPC setup.

 

Thanks!

Brad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this