Sign in to follow this  
jimcalv

No reply from registration email

Recommended Posts

Asked for new license key on 29/12/14 because of hardware change (I'm a registered user since 2010) and also enquired via  support after a few days, but no reply as yet. In the past reply has been usually same day.

 

Getting a bit worried as i use MCE a lot as I've got some RSI problems. Can anyone shed some light please?

 

Thanks

 

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Asked for new license key on 29/12/14 because of hardware change (I'm a registered user since 2010) and also enquired via  support after a few days, but no reply as yet. In the past reply has been usually same day.

 

Getting a bit worried as i use MCE a lot as I've got some RSI problems. Can anyone shed some light please?

 

Thanks

 

Jim

 

Indeed, should be within less than 24 hours, even if you live in a different time zone.

 

You should have insisted past 48 hours.

 

I have double-checked and can confirm e-mail sent by J D with email j*m**v( at )bbbbb.com was replied to on the same day. Could be your e-mail program or server rejecting the e-mail due to the nature of the attachment.

 

Your key was resent today as a zip file.

 

Let us know if you still haven't got it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't had it yet I'm afraid so it looks as if my ISP (Virgin) doesn't like the attachment for some reason. Strange as it came through in November 2014 OK.

 

Would it be posible to resend it to my gmail adress instead? If so I'll send my gmail adress to your support.

 

Thanks

 

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this