Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

twharrell

Won't start from cold and dark

Recommended Posts

Installed in P3Dv2. When I load the Phenom and choose the cold and dark state, the aircraft won't start. Fuel pumps auto, ignition auto and when I turn the start knobs to 'run' N1 spools to 11% and just stops.

 

If I load the plane and create my own cold and dark state, it works fine. Strange.

 

Todd


Regards,

Todd Harrell

 

Computer: i7 3770k @ 4.6 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 1070 GPU, 750W PSU, 250 GB SSD (Win 7), 500 GB SSD (P3D), 2 x 1TB HDD, 28-inch Viewsonic 1080p monitor

Sim: P3Dv3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...