Sign in to follow this  
usairways56

FSX:SE No Textures Loading

Recommended Posts

Yesterday I completed 4 flights, all without incident. This morning, I fired up FSX:SE to take on a KSAN-KMIA route and when I loaded into KSAN there was no PMDG 737, and no buildings, but still sound and I could switch views. Only the base layer of photoscenery for the airport was showing, and a black sky. I also tried switching planes to both other addons and default, same for airports, and got the same result.

 

I run in DX10 mode with Steve's DX10 Fixer, and it has been flawless for over a year

 

I use many addons but not sure if they are the problem:

 

ASN

REX Essentials + OD

LatinVFR KSAN

Flightbeam Airports

FSDT Airports

Taxi2Gate Airports

PMDG NGX

PMDG 777

QW757

Aerosoft AXE

 

I'm curious if anyone else has had a similar issue. I'm currently letting FSX:SE rebuild shaders and .cfg, as well as letting Steam validate the game files. If need be, I could upload my old .cfg and Nvidia Inspector profile but if it comes to that point I might just do a clean install.

 

Thanks


After finishing the Steam validation and rerunning the DX10 Fixer, it appears to be back to working condition. Odd. If anything pops up again, I'll post back

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this