Sign in to follow this  
UIWM

No navdata on G1000 MFD

Recommended Posts

It seems my G1000 MFD has an issue with navigraph navdata - display doesn't show airport identifiers/navaids and I can't enter any waypoints in FPL / DIRECT TO page (see screenshot attached), also doesn't identify current airport upon startup.

 

I tried using original navdata cycle provided and the latest one (I observed navdata index building without problems), also completely reinstalled Phenom 300. I also got Phenom 100, which works fine when it comes to G1000 functionality.

 

Specs: FSX, win 8.1, Phenom 300 version 1.3 + navigraph extension pack.

 

Navdata install path C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\CarenadoNavigraph\Navigraph\NavData

 

 

 

Has anyone got a suggestion?

 

Thanx 

 

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Did you install Navigraph as per the discussions at the following link - http://www.avsim.com/topic/479500-carenado-emb505-phenom-300-hd-series-prepar3d-v3/page-3#entry3359580?  The data has to be imported into the G1000 and it does not appear it was in your case.  Plus you need to use the Carenado G1000 which is the right screen.  That's the screen where you enter all of the data, etc.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this