Sign in to follow this  
AndyCYXU

w10 and multi monitors setup issue ?

Recommended Posts

Having a new set up with w10 and some problems with multi monitors, I posted couple pictures so you can better understand, easier then explaining LOL

 

I know it is very unusual set up but maybe some fellow cockpit builder stumbles on it and had a problem like that and maybe solved it.

 

This is how my monitors are connected, as soon as I connect the 8th monitor, 2 of the 4 connected to 970 card will turn off and they are no longer listed there is basically no way to enable them back, except reboot computer.

 

when I start computer again all 8 work for about 5 minutes or so then 2 of the 4 connected to 970 will shut down :(

 

I heard people were heaving some problems overall with w10 and multi monitors so.. idk worth a shot asking

 

IT WORKS FINE IN W7, THERE ARE NO PROBLEMS!!!

 

9a8qds.jpg

 

The 3 "Ancor Comm" are actually Nvidia surround as shown below. Display #3

 

2uzbkgw.jpg

 

Thanks for any tips

tried the newest driver for nvidia same thing, but again it all works good in windows 7 even with older drivers

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this