Sign in to follow this  
warning23

Asus Z170 Pro Gaming wont post with more than one Graphics card

Recommended Posts

I need two cards to run my 6 screen monitor setup.

 

Since Crappy Nvidia only supports Surround + accesory on one card i need another GPU card for the other two.

 

The problem is the stupid motherboard wont post when the other card is installed.

 

( it doesnt even reach the BIOS asus logo )

 

Any ideas before i return this problematic skylake build??

 

Already updated BIOS to latest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I need two cards to run my 6 screen monitor setup.

 

Since Crappy Nvidia only supports Surround + accesory on one card i need another GPU card for the other two.

 

The problem is the stupid motherboard wont post when the other card is installed.

 

( it doesnt even reach the BIOS asus logo )

 

Any ideas before i return this problematic skylake build??

 

Already updated BIOS to latest.

 

What video cards are you using?

I suppose you have tested that using each card individually will post.

Any motherboard error code?

 

gb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep i tried all combinations.

 

Where can i read the motherboard error codes?

What motherboard is it?

The latest have a two character error code alpha/numerical readout on the board.

 

gb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this