Sign in to follow this  
McLaren

GTX980Ti Hybrid - Poor AA/Flitering

Recommended Posts

Hey all,

 

In March I built a new rig with a 980Ti Hybrid and everything was fine and dandy. One day I turned on my machine and heard a fan spinning load enough to be mistaken as a helicopter in my office. Long story short the radiator on my 980Ti hybrid had gone bad and I had to RMA it. While I was going through the RMA process I installed my 780 from an old build and uninstalled/reinstalled drivers, cleared my P3D shaders, and removed the display entries from the CFG file. The sim worked (obviously left-ward moves of sliders compared to the 980) and it was more then okay for the time I was waiting for the replacement 980Ti to come in.This week the RMA arrived and I had a chance to install it last night. I uninstalled my drivers and and installed the latest drivers (368.69 I believe, July 6 release), cleared my shaders, removed display entries and fired up the sim. I am now getting very bad AA and AF performance and lots of stuttering. I blew up my config file completely to start from scratch and I am still having issues. Does anyone have any suggestion besides a full reinstall which I think is the next step. I am on P3D 3.3.5 and full specs are in my profile. 

 

Thanks! 

 

Jordan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this