Sign in to follow this  
Zak1820

Volumetric lighting not working!

Recommended Posts

Hi all I have every immersion that preciptifx has to offer. I now just noticing that after last update my volumetric light is not working. All other effects are working though. Any suggestions??

 

Also I am running P3dv3 with settings turned to high. I have also tried setting the weather to 0 visibility to try to get the effects to kick in but no go. Please help any suggestions would be appreciated .

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi all I have every immersion that preciptifx has to offer. I now just noticing that after last update my volumetric light is not working. All other effects are working though. Any suggestions??

 

Also I am running P3dv3 with settings turned to high. I have also tried setting the weather to 0 visibility to try to get the effects to kick in but no go. Please help any suggestions would be appreciated .

Thanks

 

Hi,

 

Have you tried at night, low visibility and with the engines on?

If this does not work, you might find an answer to your issue in the Common Issues thread

 

Let me know if that did the trick!

 

Regards,

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have already tried that but hears another thing for you. I am having this issue across the 3 immersion packages. Like I said every thing else works just the lighting is acting up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this