Sign in to follow this  
Romeo_Tango

Launch Feature

Recommended Posts

I have the latest ver.38961.

I have found that the auto launch feature no longer works. The latest ver. that works is .31161.

In the latest vers. the edit launch entry window no longer provides  a auto start window. This is where I set my addons to start before or after the sim.

 

I have pp3d 3

I have gone back to ver.31161

Have I done something wrong or missed a setting?

 

Thanks in advance.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Robin,

 

Didn't you read the release notes? The auto start/stop settings for launch entries are profile specific now. You can find them in the profile settings.

 

thanks, Maarten

 

P.S.: the version number is constructed as follows: x.y.days since Jan. 1st 2000.seconds since midnight

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Maartin,

 

You are right. I did not read the release notes. I usually just run the updates. A bad habit I have.

 

I will read all release notes from now on, not just for your software but all updates I do.

 

Thank you for a great software.

Haven't donated yet ,but will soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this