Jump to content

Sign in to follow this  
Guest Mike04

please help me

Recommended Posts

Guest Mike04

Hi im new but im having some bother, when first using MSFS2002 everything worked fine, but recently when i throttle to full power the engine noise increases the power increase, but the turbine blades stop spinning, ive recently wiped the hard drive and reinstalled MSFS2002 and ive still had no look, can anyone else help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a possibility that you've changed some realism settings and are out of fuel. You could also possibly have moved a switch that turned something off that would be required to keep the plane running. Hopefully this helps a little.TonyP IV 3.0 HT1 GB@400MHzWD 160 GB HD WD 60 GB HDATI X850ProSaitek X45

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mike04

ill have a look round, thanks, is it possible that my graphics card cant handle the graphics of the spinnig turbine blades

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...