Sign in to follow this  
theskyisthelimit

Any cures for slow loading textures/blurries for remote cams - super traffic board?

Recommended Posts

I'm running the latest super traffic board.. along with p3d v3.4.9.. affinitymask=85 for my HT 6700k..

 

In the main sim, i have very few blurries so far.. i get a few if i run the fsxmark07 sequence, near the end, you can start to see small patches of blurry ground textures between buildings.. but compared to other affinitymask settings this was the best, i think.

 

The main issue is in SuperTrafficboard.. i load up the traffic (mytraffic x v6.x) and STB.. i get the list of planes.. and i was just testing the remote AI cameras.. clicking on the them would take you to the spot view wherever they were..

 

Nothing but blurry ground for these.. hit pause.. after say 20 seconds it catches up..

 

I do not have 

//FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.33
//disablepreload=1
 
in my config as of now.. not even sure disablepreload=1 still does anything?
 

 

I"m just assuming it might just be how it is, given these are AI craft and how often do you teleport to view their views and all?

 

Any thoughts.. 

Thanks in advance

 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this