Sign in to follow this  
Michael Moe

VAS in 3.4.9 a different story

Recommended Posts

Hi everyone,

 

I know Rob has found som kind of an issue with 3.4.9 (thanks alot)  but i desided anyway to take a trip from FT EKCH to Aerosofts EGLL using only OPENLCEU without any Vectors in 4K for the first time in 3.4.9 using the NGX 736.

 

I was using Vpilot along with som totally arrogant online Vatsim Controllers that seems not to be qualified for seperation (they should really take into the account that online simmers is to handle sometimes a two pilots job here)

 

Anyway both airports is amazing and i used GSX in both airports and landed at the demanded RWY09L .

 

LOD4,5 , Complexity maxed , Autogen on Normal , no road traffic,  but 5% Mytraffic

 

 

No water reflections and clouds to high covering  (all though AS2016 comes with a error that overcast cant be produced correctly (i dont want it to :-) )

 

 

This is totally approved with my GTX970@I7-4770K@4.6

 

Latest drivers btw (seems like a BIG smooth experience even in SLI) (cant get Taxicam to work in SLI though using the PMDG 77W)

 

Thanks

 

Michael Moe

 

 

Forgot the most important . VAS was 400MB left

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this