Sign in to follow this  
Richard Sennett

Panning issue

Recommended Posts

Hi seem to have an issue with panning I am using buttons not hat when I disable CP it pans left and right but when I pan up and down its very slow this is with no CP active it has somehow taken over the panning speed even when its not initialized

 

I would assume the camera cfg file has changed as I see CP entries

 

I always make these lines 100 I like fast panning after a fresh install of P3D on the vc and spot plane entries

 

//PitchPanRate=100

//HeadingPanRate=100

 

Also how do you speed up panning in CP see nowhere to make changes - I see transition speed but that does nothing to speed up panning

 

Maybe I am missing something can I in fact use panning with CP or is it like ezca where you cant you have to assign a button to a view - hope not - hoping I dont loose effects and I can assign 4 buttons for panning left and right  ////   and panning up and down 

 

Panning works a bit but very slowly while CP is activated - Keven maybe we could do a teamviewer session - this all seems confusing to me for some reason 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Go to Camera > Advanced and change the gyroscopic speed.

 

To bind views, hold CTRL when on the presets page and click on where it says "-blank-"

 

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to Camera > Advanced and change the gyroscopic speed.

 

To bind views, hold CTRL when on the presets page and click on where it says "-blank-"

 

Max

 

Thanks but I know how to bind keys and tried the gyro and it did nothing 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this