Sign in to follow this  
FlySteveX

v0.1.506 Gimbal stabilization not working

Recommended Posts

Hello, 

 

Thanks for the last update of chaseplane it has pretty nice new features that enhance a lot the product.

But unfortunately one of them is not working for me.

 

When I enable the gimbal stabilization in chaseplane my view is blocked and appeared like the following picture:  

 

89117820171115617451.jpg

 

I followed this topic to try to fix but the issue unfortunately is still here: http://www.avsim.com/topic/498124-quick-fix-issues-where-cameras-are-not-changing-properly/

So I tried clean reinstall to check if it works, but no luck I still have this issue. 

 

I would like to know if someone has experienced the same problem, or if there is a solution that would help me to make the gimbal stabilization working.

 

Best regards,

 

Steve 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Steve,

 

The freeze seems to happen at random, I have been able to reproduce it on my end.

Expect a fix soon

 

Regards,

Keven

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Keven, 

 

Thanks for the quick answer, glad that you could reproduce it.

Waiting for the fix

 

regards,

 

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this