Sign in to follow this  
Eduard

Carenado navigraph extension wont load all the stars

Recommended Posts

It happened with both navigraph expansions. Not all stars will be loaded. I tougth it was problem of one them but, i purchased another to the s550 and woala, the same problem.

Its frustrating because with sids there are no problems on both of them but the stars, you can see all of them but if select one, the procedure wont be loaded.

 

Any got ideas? any got this problem before how to fix it?

 

i have to try to reinstall, update the airac cycle twice, the databuilder goes succesfully but no luck. I have try delete de entries of regedit of carenado. and then install the addons again. nothing no luck.

 

I just want to know if any body got this problem, try to fly in europe to see if you can load all the stars or just a few of them. to see if i have to format my computer or its a carenado bug probelm and we have to wait for an update.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Recently I'm having a problem where after updating Navigraph I'll get the pop up window when the SII is first loaded and the Navigraph bar will say it's updated however when I turn on the FMS is still says the last cycle is current. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this