Sign in to follow this  
solsen

"On Release" operation dont work with my Saitek Pro Switch Panel

Recommended Posts

Hi,


I can assign "on Press" and works just fine :-),..but when assigning to "On Release" operation it
don’t work (nothing happened when pressing the panel). for example, I can assign Pitot "ON"
for "on Press" and then I assign the Pitot "OFF" to the "On Release". but when I press the
Saitek panel nothing happens (can turn on pitot but not turn it off again).


My setup:
- win10/64
- P3D v3.4
- Linda 2.8.7
- only installed Saitek driver latest(Saitek_Pro_Flight_Panels_00000003_Software_pfw)
- not installed the Saitek "Prepar3D ver 3.[X] plugins", is this needed?
- Using MCP-I/Thrustmaster Hotas/DSD-FLT-1/CH-throttle and TH-MFD and they work just fine with Linda :-)


please advise


Brgds
Søren
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Soren

 

There were issues with some OnRelease handling with LINDA 2.8.7. Please download and install LINDA 2.9.2 and try again. You will also need to use FSUIPC4 4.962a (link on Download post).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ScotFliger,

 

 

Thanks for "lightning" fast response :-) , will download/update later today and update you. 

 

 

 

 

Brgds

Søren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ScotFlieger,

 

 

Issue solved :-), followed you advise above, BIG Thanks,

(update  LINDA to v2.9.2 and FSUIPC4 to v4.962a)

 

 

Have a great day, :smile:

 

 

Brgds

Søren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this