Recommended Posts

I've been using chase planes for a month and am absolutely in love with it. One persisting problem is that whenever I move my camera, with all turbulence options disabled, the camera shakes. It seems that the longer I hold middle mouse to move the camera, the more severe the shaking gets. Any help is appreciated. Happy Flying!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Make sure you disable the Pause Turbulence on Mouse Move in Preferences > Camera

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the last reply I had to reinstall my OS and Sim. The problem still seems to persist, but on a very random basis. Sometimes the jittering/shake is more severe then other times. In the video it wasn't as bad but it still is visible. Thnx again for the support.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is a quick video on how to assign and remove control assignments for ChasePlane. Make sure you remove all conflicting assignments in the sim.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Due to prior experience from previously using EZDok, that was one of the first steps I did for setting up the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now