RALF9636

Aerosoft Airbus - Removing the GPU

Recommended Posts

When I request the external ground power to be disconnected there may be two kinds of responds (I guess they are chosen randomly):

1. something like "I didn't get that, did you say disconnect the external ground power?" If I then say "yes", the GPU is disconnected properly.

2. something like "The GPU is in the process of being disconnected...". But it never gets disconnected in that case.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

On ‎18‎.‎04‎.‎2017 at 9:56 AM, RALF9636 said:

When I request the external ground power to be disconnected there may be two kinds of responds (I guess they are chosen randomly):

1. something like "I didn't get that, did you say disconnect the external ground power?" If I then say "yes", the GPU is disconnected properly.

2. something like "The GPU is in the process of being disconnected...". But it never gets disconnected in that case.

Just a heads-up on this:

I found that every time I say "Ground, please disconnect the GPU" it works like 1. Fine.

When I say "Ground, you may disconnect the GPU" sometimes it is like 1., sometimes like 2. And when it is like 2. there is no reaction anymore when I later say "ground you may disconnect" after pushback.

 

So now I assume that "Ground, you may disconnect the GPU" is sometimes misinterpreted by MCE as "Ground you may disconnect" as it is to be expected after pushback.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now