Sign in to follow this  
michelr

P3D crashes with 777 version 1.10.84.14

Recommended Posts

Hello and sorry for my poor english,

I run P3D V4.1 / PMDG 777 1.10.83.95  everything is OK, no problem at all.

As soon as I've installed the 777 version 1.1.84.14, P3D crash during the window " loading scenery". At this time the screen is black and P3D process is still running in the background using about 12% of the resource of the CPU.

Using a full restore of my PC I've been able to return to 1.10.83.95 and repeat this installation a couple of time, having each time the same problem.

I will appreciate if someone may explain why and how to correct it

Many thanks

Michel / LSGG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

31 minutes ago, michelr said:

As soon as I've installed the 777 version 1.1.84.14, P3D crash during the window " loading scenery". At this time the screen is black and P3D process is still running in the background using about 12% of the resource of the CPU.

This is usually an indication that you have either installed a scenery product that is incompatible with the version of the sim you're running, or you have one of our aircraft set as the default aircraft in the simulator. Are you running the Estonia Migration Tool? I think I've seen it cause similar behaviors in the past.

Welcome to the forum, by the way. Please note that full names - first and last - are required here in the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your quick answer.

No. I did not save an aircraft nor installed an other one. PMDG 777 is the only aircraft installed.

Not running Estonia Migration Tool.

Extra tools are: FS2Crew - EZCA - PFPX - AIVlasoft EFB - TopCat - ActiveSky forP3Dv4.

No extra scenery at all.

Michel Regard

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, michelr said:

No. I did not save an aircraft nor installed an other one.

When you launch the sim, which aircraft is displayed?

Are you running the Aivlasoft EFB when this occurs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this