davido53

Lights added don't light up in scenery

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

?. You need to provide more information if you want help. Which version of XPlane are you using. What lights have you added? What do you mean by they aren't lighting up your scenery? What steps have you performed to install it? 

You wouldn't walk into a restaurant and yell "FOOD", or walk into a mechanic shop and say "CAR BROKE". You need to give all the relevant information you can or else nothing will get done. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

XP11, using the WED program, overhead flood lights. Is there something besides just placing them to make them work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, davido53 said:

XP11, using the WED program, overhead flood lights. Is there something besides just placing them to make them work?

Much better- now we can get somewhere (you might want to update your thread on x-plane.org as well, it;s also very vague). 

Exactly which overhead flood lights are you using, from which library? Some objects don't include the lights in order to light up the surrounding area. Anyway, it's very easy: once you find an object that has lights (for example, form the MisterX library), all you need to do is place it in your scenery and it will light things up around it. Be sure you press 'Export Scenery Pack' in order to see the changes in the sim.

By the way, if all you're doing is placing objects you should use Overlay Editor. The interface is much easier to use for simple tasks like this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now