Andorin_Senior

Chase Plane will not make presets correctly

Recommended Posts

I recently(last week) bought Chase Plane to use together with Prepar3D v4. It was bought directly from Old Probs website and installed via VFX Central software.

I have seen the tutorial video on youtube, but I can't get my chase plane to act accordingly.

I have removed the pause mark in Prepar3D so now I can move around with chase plane open.

As I have seen in the tutorial, the camera will be on green when you move around inside or outside the plane, but my camera does nothing at all. That means that i can't get my presets to function.

 

I have observed that in the menu in Prepar3D under aircraft, there is a new setting with chase plane after in braces.

I also have to deselect global camera otherwise I can't move around in the cockpit without being set back to the start position and therefore I cant use the 3D cockpit, which is mandatory for PMDG products.

Have you any Ideas??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

You can have a look at the User Manual to learn how to use ChasePlane properly. In short, controls need to be assigned through ChasePlane, not using the default FSX/P3D controls.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now