FRR126

Love Linda, but can`t get my MCP combi (original) working with P3D v4 and PMDG737ngx

Recommended Posts

Hello,

Installed P3d v4 and 737NGX. Linda/MCP works fine with default planes, i installed Linda 3.0.4 with the PMDG737NGX-module.

Linda sync`s  automaticaly with te pmdg....Linda say`s 'Ready"...but i can`t do a thing. 

The only thing i see is displaychanging on the MCP when the radio or nav-setting in P3D is changed. 

It`s not possible to turn the radio on te MCP. 

Hope you can help!!

Regards!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

As a further thought, Another user had problems with the MCP1 panel. As we do not own this obsolete panel it in not always possible to define the default settings. You may need to assign your own from the PMDG 737 module. You will need to look for those with the PMDG_ prefix. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

YEZZ!! :biggrin: You triggered me there!!

I forgot,, after syncing the PMDG, to select the PMDG737 in the presets!!

Now everything is working fine!! It was just a mouseclick away!! :blush:

THANK YOU VERY MUCH, Andrew!! 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now