Sign in to follow this  
europrodave

Engine #4 Rotation Freeze @ Startup.

Recommended Posts

Hello smarter people than I.

I have a very small issue which I was not able to find on the forum.  And not a very important one I might add.

When starting engine #4, it will rotate approx., 3-4 rotations then freeze, prior to fuel being turned on.  Then spin up to normal speed after several seconds.  None of the other engines do this.  It happens with every livery.

Am I not doing something correctly or, is this a known "bug" which I should just wait for the next update?

Thank you in advance.

Kind regards.

David Bell

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

13 minutes ago, europrodave said:

Hello smarter people than I.

I have a very small issue which I was not able to find on the forum.  And not a very important one I might add.

When starting engine #4, it will rotate approx., 3-4 rotations then freeze, prior to fuel being turned on.  Then spin up to normal speed after several seconds.  None of the other engines do this.  It happens with every livery.

Am I not doing something correctly or, is this a known "bug" which I should just wait for the next update?

Thank you in advance.

Kind regards.

David Bell

Known issue already been fixed for the next patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this