Jump to content

Sign in to follow this  
richcam427

TCAS issue

Recommended Posts

Hello everyone.

I've done a few flights with the Falcon, and it seems whenever here's a TCAS alert, the advisory on the VSI doesn't go away for the remainder of the flight. Nothing I do clears the advisory, whether it's changing transponder/ATC modes, changing the squawk code, cycling the VSI on/off, or even cycling the master avionics switch. I'm using the dual GTN configuration if it makes a difference.

Image1.jpg

Thanks, Cam.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: The TCAS stayed as above for the entirety of my ~6 hour flight, until around 5000 feet in my descent. It seemed to work fine afterward.

Image1.jpg

Edited by richcam427

Share this post


Link to post
Share on other sites

We tested this in FSX when i wrote the code and no issues. When i tested in P3D tonight it was not working as you explained. I found a mistake in the code that FSX would ignore and P3D would not. Anyways working now and will be in the next update.

P.S. 5000 feet had nothing to do with it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...