AKarhu

GTN 650 // Black screen problem, so far unsolvable

Recommended Posts

Dear all,

First of all - Merry Christmas, and thank you for your hard work! :)

I'd take a moment to report my issue with RXP GTN 650. In the simulator, when the unit is supposed to power up, only black screen shows. During troubleshooting, I've reinstalled both RXP and Garmin products. They are currently at their default paths, if that makes a difference.

If I launch the Garmin Trainer directly, it shows the same problem, that is, the unit that pops up from the Launcher won't power up properly but black screen remains.

C:\ProgramData\Garmin\Trainers\GTN\nonvol is empty, no files present. I've tried to play around with rights, based on other topics with similar issues, but if attempting to change the permissions, they are reset back to only "Special permissions".

Capture00.PNG?dl=0

Windows 7 Professional. My user has Administrator rights.

Thanks for your help in advance!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

Merry Christmas to you, thank you!

I wish you wouldn't have to deal with this issue though.

The permissions are normal ("special"), this is a "special" folder for Windows. However, it is possible there is another factor involved.

Can you please post the content of the RXP log files? (see User's Manual for file/path).

Share this post


Link to post
Share on other sites

As follows. Nothing much there.

rxpGTN.gau.log

18/12/24 13:08:49.518 13284 -    ] # rxpGTN.dll version 2.5.10.0
18/12/24 13:08:49.518 13284 INFO ]

rxpGTN_menu.dll.log

18/11/10 12:32:06.507 12380 -    ] # rxpGTN_menu.dll version 2.5.7.0
18/11/10 12:32:06.510 12380 INFO ] edit panel: F:\Prepar3D v4 Add-ons\A2A\SimObjects\Airplanes\A2A_Beechcraft_35_Bonanza\panel\panel.cfg

rxpGtnSim.dll.log

18/12/24 13:08:52.991 13284 -    ] # rxpGtnSim64.dll version 2.5.10.0
18/12/24 13:08:52.990 13284 INFO ]
18/12/24 13:08:57.450 11276 INFO ]
18/12/24 13:17:13.036 11672 INFO ]
18/12/24 13:18:58.417 15356 INFO ]
18/12/24 13:19:24.151 14616 INFO ]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I noticed that when starting to load the simulator, the following error dialogs are given in the background:

Error: LoadLibrary failed to load iop_c.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load iop_d.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load iop_com.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load iop_nav.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load iop_waas.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load nav_main.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load prx_main.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load dbm_main.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load tws.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load iop_e.dll GetLastError: 126

Error: LoadLibrary failed to load apth.dll GetLastError: 126

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the additional information. There is an existing discussion with this specific issue and I'd suggest you review the 4 pages of it and let us know whether any of the resolution steps documented in it are helping you resolving the problem. It is a long discussion but it has lot's of useful information:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now