Sign in to follow this  
dal330200

Unwanted Bloom Effect

Recommended Posts

Howdy Folks,

I just started getting an unwanted bloom effect when I pan down in the cockpit and then go back to looking out the windows.  It's not that bad, and I'm kind of getting used to it, but at the same time, I can't get rid of it, and I don't know how it got there to begin with.  At first I thought it was a shader preset.  Nope.  Tried restoring shaders, trying different presets, then reinstalling Client.  Same thing.  Then I thought maybe it was the bloom settings in P3D, but it's still there when I turn that off.  Next, I thought it was an issue with one of my reshade presets, but I don't see any changes in my settings, and I don't have a bloom fx in there anyway.  So, I'm at a total loss.  I fired off a post over at Chaseplane just to see if it could be related to them, but I'm bringing it up here in case someone has another tree that I can bark up.

Thanks,

John

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Nevermind, just found the problem...I unticked HDR luminance adaptation in tomato. Once I fixed that, everything went back to normal.  Now I miss the bloom lol.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this