TedK

2-3 second freezes on takeoff/landing

Recommended Posts

Posted (edited)

While either taking off or landing on rwy 16 at KPSM (Pease Int'l, Portsmouth NH) the sim freezes for several seconds always at the same geographical location, which is about 2000 feet down the runway (16), either airborne or on the runway. It doesn't do it when taxiing to the runway or taking off/landing in the opposite direction. Only on 16 and only at KPSM. It doesn't matter which aircraft I'm using. Anyone have any ideas?

I'm running P3D v.2 and using Orbx Global Airport Pack, which includes KPSM. Like I said, it's only KPSM and only runway 16.

Edited by TedK

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

10 hours ago, TedK said:

While either taking off or landing on rwy 16 at KPSM (Pease Int'l, Portsmouth NH) the sim freezes for several seconds always at the same geographical location, which is about 2000 feet down the runway (16), either airborne or on the runway. It doesn't do it when taxiing to the runway or taking off/landing in the opposite direction. Only on 16 and only at KPSM. It doesn't matter which aircraft I'm using. Anyone have any ideas?

I'm running P3D v.2 and using Orbx Global Airport Pack, which includes KPSM. Like I said, it's only KPSM and only runway 16.

You might try upgrading to P3D 4.5, which seems to have fixed some of these consistent pauses that were happening at specific locations. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now