Jump to content

mypupdaisy

Reinstall Issues (resolved)

Recommended Posts

Well, this is sort of distressing. I've looked all over the RealityXP website and they speak of a ticket system for issues with their product but I couldn't find it. The Contact page just directs you to this forum.

I installed my GTN 750 originally with no problem. The license software connected online and picked up my license key fine. I've since had a hard-drive crash and now need to run it on my Windows 7 Desktop. It has no virus protection, Windows Defender is off (and has been), the Microsoft Firewall is off. All my other apps get online just fine, including games I play. I run the install/reinstall app and test the connection and it says No Internet. I followed all the recommendations and it still keeps saying No Internet, yet everything else I use works online just fine.

Any ideas would be great. I would like to use the software again.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally found the ticket page at RealityXP. I try and submit a ticket and it comes back and says it will not submit because I'm on an unauthorized domain. WHAT! My domain is cox.net. There are around 750,000 Cox.net users in my state alone, let alone all the other states they are in. You need to get your website and installer software fixed. It shouldn't be this tough to simply re-install software I paid for. Anything else I have or other planes, you simply double click the installer, enter the license key and BOOM. Installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Can you please review this and let me know if this solves the issue:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, RXP said:

Hi,

Can you please review this and let me know if this solves the issue:

 

Sure enough, TLS 1.2 was not on and fixed the problem. 

Thank you for your quick reply and help.

Next question. I have my key file but it ask for the last 4 of the credit card used. I used PayPal. What number would I use? I tried the last 4 of the transaction code and Certificate number, they didn’t work. Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I ended up using my f1 account to sign in to re-install and that worked. 

Thanks again. 

Edited by RXP
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...