Jump to content

BOSpilot

Prepar3D V5 no sound at all

Recommended Posts

Was doing a normal flight, then my Prepar3D audio decided to cut out. After many restarts, the audio still wouldn’t come back. I have absolutely no idea what the source to this could be. The speakers work with other applications, and the primary playback device is set to my speakers.  Any help is much appreciated 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    17%
    $4,475.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...