Sign in to follow this  
Mace

AI aircraft stuck at departure point

Recommended Posts

Hi all,I've been flying a lot with FSX recently and have added some ai aircraft and flightplans . Recently I have noticed that at rwy 24R at CYYZ (Toronto) my ai aircraft taxi to the depart point and then just sit there. Eventually after a few minutes they just disappear. Has anyone else observed this? With FS9 this sort of behaviour was usually an afcad that had a holding point too far away from the runway. Does anyone have any ideas as to what is causing this in FSX and how it can be fixed.SincerelyDon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>rwy 24R at CYYZ (Toronto) my ai aircraft taxi to the depart>point and then just sit there. Eventually after a few minutes>they just disappear. Has anyone else observed this? With FS9>this sort of behaviour was usually an afcad that had a holding>point too far away from the runway. Does anyone have any ideas>as to what is causing this in FSX and how it can be fixed.>>Sincerely>>DonI would guess that this is EXACTLY the problem there.It can happen in default scenery. You don't need aftermarket AFCAD-generated taxiways to have that problem.I've only landed at CYYZ once in FSX and I didn't stick around long enough to observe the AI there.RhettAMD 3700+ (@2310 mhz), eVGA 7800GT 256 (Guru3D 93.71), ASUS A8N-E, PC Power 510 SLI, 2 GB Corsair XMS 2.5-3-3-8 (1T), WD 250 gig 7200 rpm SATA2, CoolerMaster Praetorian case

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this