Sign in to follow this  
RESET MCP ALT

Ultimate Traffic 2007

Recommended Posts

While waiting for my registration at the UT forum I thought I'd ask here. I purchased UT2007 last night and after installing and compiling I have no traffic what so ever. Even the default FSX traffic is gone. I previously had MyTraffic FSX so I uninstalled FSX and MT and reinstalled again this time with UT2007, same results. Any help would be appreciated.FSX with patchVista home Premium

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 things...1) Did you run the compiler program as administrator ? 2) Check to see if the traffic file is indeed compiled and in the proper directory.ps. I do believe there is a UT2007 forum where you should post this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I will do what you suggest. I will also look closer for the UT2007 forum, I must have missed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have this line in your FSX.CFG file under the main section: SimObjectPaths.X=SimObjectsUT AircraftWhere X is the next number in sequence of the SimObjectPaths listings already there, usually 6, ie.SimObjectPaths.6=SimObjectsUT AircraftGary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this