Sign in to follow this  
Guest Don Stone

No Elevators

Recommended Posts

For some reason (which is probably of my own doing....!) I've lost my elevators and despite trying every angle I know I can't get them back up. Accordingly, it would be greatly appreciated if someone would kindly tell me the procedure to correct this. I'm using FSUIPC 4.20.:-( Thankyou in advanceHappy Christmas to all.:-wave

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Did you program your axes using FSUIPC or were your axes handled through FSX??? Need to know this information to continue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thankyou for the response. No, I didn't use FSUIPC in the end because I lost may way with it so gave it away...I've been a bit worried about that though in that my experimenting in FSUIPC may have corrupted the whole thing. I omitted one other important aspect from my initial post and that is I use a CH yoke and pedals so I have just downloaded and installed the CH Manager program to see if that resolved the problem. Guess what... the elevators are now operational. Terrific. Sorry for any inconvenience here and many thanks or your response...I'll now keep my fingers crossed....:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this