Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cshark172

Anybody have Imaginesims KCLT?

Recommended Posts

I cant see any AI at KCLT from Imaginesim. I have tried both of their AFACD files with no luck. I am using Ultimate traffic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Well here is the fix. For AI to show at Imaginsims airports aircraft ground shadows need to be off. ImagineSim blames it on SP2 but they have a patch for SP2. I also notice dissapearing AutoGen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have it and have no problems with AI using MyTraffic and the Imaginesim no parked AC AFCAD. Are you using SP2? Could it be the problem that some have with aircraft shadows enabled and not fully FSX compatible? If you have AC shadows enabled, try turning them off and see if the traffic appears.Kylehttp://www.precisionmanuals.com/images/forum/747400.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyle,We must have posted at the same time. I turned them off and yes it fixed it. I also have ATC/Radio issues as well. Imagine Sim blames it on SP2. I think that excuse is crap seeing that they have a SP2 patch. I also have Fly Tampa's St Maarteen and dont have these issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, there are a few problems since it is a FS9 airport just ported over to FSX, so it doesn't meet all SDK requirments. Everything worked perfectly fine on SP1. I have had issues with low frame rates at night using Acceleration, but they clear up when using SP2 standalone. Really strange how the different FSX versions cause different problems.Kylehttp://www.precisionmanuals.com/images/forum/747400.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites