Sign in to follow this  
Guest rthl

EZ Landclass textures does not appear

Recommended Posts

I tried using EZ Landclass, but after it creates the scenery bgl file, the textures do not appear correctly. Instead it appears as green blocks. Any idea what I'm doing incorrectly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you maybe placed the landclass BGL in a scenery folder that has a texture folder? In that case it will look for the textures in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Initially, I did have a textures folder in which I had the gridlines from CellGrid2. I then removed it but the textures still persisted. What's happening here?Rgds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rick,what classes are you using for that area? Some of those listed in the later versions of Ground2K4 are not compatible with FS2002.Cheers, Holger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi HolgerI finally managed to resolve it. I created a new folder, and in it added a Scenery folder and without Textures folder. If I simply deleted the Textures folder in the original working folder, then it wouldn't work.Confused?!?!?!ThanksRick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this