Sign in to follow this  
Guest

Not interesting , just an experiment

Recommended Posts

[param name="movie" value="HTTP://www.leendejagertweewielers.nl/images/flyaniswi.swf"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

[param name="movie" value="www.leendejagertweewielers.nl/images/flyaniswi.swf"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[param name="movie" value="link:www.leendejagertweewielers.nl/images/flyaniswi.swf"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[param name=movie value=http://www.leendejagertweewielers.nl/images/flyaniswi.swf]  [param name=quality value=high]  [param name=bgcolor value=#FFFFFF]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[param name=movie value=www.leendejagertweewielers.nl/images/flyaniswi.swf]  [param name=quality value=high]  [param name=bgcolor value=#FFFFFF]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[param name=movie value=www.leendejagertweewielers.nl|images|flyaniswi.swf]  [param name=quality value=high]  [param name=bgcolor value=#FFFFFF]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi folks.As you can see I can`t get it working.You should have seen my signature logo as an animated(FLASH)event.( in fact twice 1x static and 1x animated )Is there anybody who knows and can tell me how to do this?Herewith the original HTLM , has to be changed for use on the forum.BUT HOW ? ? ? ? Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leen, the forum software tries to place some sort of limits on how much code you can use for obvious reasons. Flash is one of them that is stripped out I believe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[body bgcolor="#FFFFFF"][center]  [param name="movie" value="http://www.leendejagertweewielers.nl/images/test.sss"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]    [/center][/body]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[body bgcolor="#FFFFFF"][center]  [param name="movie" value="http://www.leendejagertweewielers.nl/images/test.bmp"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]    [/center][/body]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[body bgcolor="#FFFFFF"][center]  [param name="movie" value="www.leendejagertweewielers.nl/images/test.bmp"]  [param name="quality" value="high"]  [param name="bgcolor" value="#FFFFFF"]    [/center][/body]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi folksTHIS IS THE END OF THE EXPERIMENT.Can`t get FLASH objects on this page.bye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this