Sign in to follow this  
Guest jonpoint

Fled problems

Recommended Posts

Sorry to be a pain (!) but, following the reinstall of my FU3 with FU2 scenery, I'm not getting anywhere with FLED :-(.Regardless of which region I select, when FLED opens, I get a blank (black) screen where the image should be. I've flown both areas so I know that the scenery and objects look OK however my 'objects' menu item is blanked out. I've tried reinstalling FU3 (3 times GRRRR :-( ) but it's made no difference. Maybe I've missed something, maybe I'm going mad, maybe it only works on the fourth installation attempt...Any ideas? If not I'll have to reinstall without the Sanfran scenery which is a pain :-(Jon Point*************************(effyouthree@hotmail.com)*************************

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Jon,Have you installed the patch ?Whatever you do, don't remove the San Francisco scenery area. This is BETTER than the Seattle area, particularly with my upgrades :-lolChris Low,ENGLAND.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jon,I think I run to this problem once. It has something to do with the fact that you have to open new package to start editing. Before that the screen stays black.So open new package and see if that helps any. I think it was only if you don't have the "IWorkHere" activated in config file you need to habe a package open to make any changes.Regards,Jokke

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're right Jokke. I had forgotten what it was like to start up FLED without the "IWorkHere" command activated in flt3.cfg. This was necessary to make modifications to the existing airports, and I'm sure that you're well aware of just how many airports I modified !Chris Low,ENGLAND.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Guys!I'll try that again. I know I had the 'I work here' bit 'coz I used my standard flt.cfg file (with Lauries updates) but I didn't try to open/new packages, I just saw the blank screen and went back to exploring the Sanfran region with my DC3 :-)Jon Point*************************(effyouthree@hotmail.com)*************************

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this