Sign in to follow this  
Guest beachman

Lost Response Voice Commands

Recommended Posts

On the last two flight I have lost the voice responses from any request to ground, tower, centre or approach and any commands from the mentioned. The acknowledge request shows up in the FSUIPC window but I do not hear any commands. It appears to have started with the new version of FSUIPC program. I'm running Radar Contact on a remote computer and can hear AI chatter as well as any altimeter changes. When I do acknowledge I can here the reply and command but not the initial request. Any help with this problem is greatly appreciated.Window XP Pro SP2Intel D925CXV MotherboardIntel Pentium 4 3.4 GHz 1000 Mb RAMATI Radeon X850 256 MbVMAX Flight Systems AFCS III Yoke USBCirrus Ruder Pedals USBFlightLink Twin Engine PQ USBGoFlight GF-AC Cockpit Control System1x RP48, 2x GF-P8, 2x GF-T8, 2x GF-45, 4x GF166A, 1x GF-MCP & 1x GF-LGT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

sounds like you're missing wav files maybe.launch rcv4click debugload a .plncheck on the voices tab you have them set rightthen click start rcduplicate the problemzip up the .log and a description of the problem. i'll see what the log saysjd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this