Sign in to follow this  
Guest PeertjeB767

Runtime error?

Recommended Posts

Hello,After having a totally new xp and FS install i was trying to make a flight tonight but on opening RC and entering the flightplan i made with FSNAV 4.7 it was a IFR plan called: IFR EGKKLEVC001 is was getting the error message when i started to load:Runtime error '6'Radarcontact.RCV module_get_departure_informationi can not find anything that tells me what this is?Does anyone have a idea?It would make me happy to fly again..Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

every .pln gives you this error, or just this one?send me the .pln or send me a .log and i'll take a look at ti.jd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.Well sometime later, because of work i finally found time to investigate it. Yes, every .pln gives me the error. I installed FS9 new on my pc, and the error occured with version 4.2 and now using 4.01 it was going all well untill today! Now i was getting the error also! I loaded a plan called:"IFR Thessaloniki Makedonia Airport to Manchester002r.pln"and after founding out that this one was giving me the error i mad a new one called:"IFR Thessaloniki Makedonia Airport to Manchester001.pln" and also there was the error. about a week ago i made a reverse flight:"IFR Manchester to Thessaloniki Makedonia Airport001.pln" and this was a great and smooth flight....If something changed? I only updated some AFCAD files (also the EGCC afcad.) and after that i did the: "Rebuild scenery DB" I plan my flights with FSNAV 4.7 Using the most updated export modules and newest FSUIPC also this is a registerd version.Directly after i did that it giving me the error.I will email you the flightplans so you can have a look at it. Regards Peteri will send it to: help@jdtllc.com is this the correct email adress?

Share this post


Link to post
Share on other sites

go back to 4.2, please.all 4 plans you sent, load fine here. in 4.01, 4.2 and my 5.0 beta.i'm assuming when you export from fsnav, you are exporting to a FS200x .pln file format?you might want to try, these thingsusing notepad, edit the dataf4.csv file, do a find for "EGCC" without the quotes. does it find it?do the same for a4.csv and r4.csvlet me know what you find or don't find jd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this