Jump to content

asandor

Members
  • Content Count

    38
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry for the late response back, yes it does show button 0 in P2A, but it does work even though it shows button 3 in the sim in the yoke configuration.
  2. I just got the Honeycomb Alpha Yoke, and just checked it in P2ATC and that button works fine for me. Just tested it with a radio check and go back a 'You are loud and clear' response from ATC. The one thing that is different on my setup is I don't have the PTT Hot Key setting enabled. Only the PTT Joystick Button.
  3. I actually have a few plugins, The Active Sky plugin, autogate, avitab, better pushback, CEF (for FF A320), flywithlua, gizmo, JARDesign ground handling, a plugin for the Nimbus KORD scenery, the python plugins, SAM, skunkworks plugin for some Aerobask aircraft, terrainradar, x-camera, of course xjet, X-RAAS2, xsaitekpanels, the little navmap plugin, the plugin for the AvilaSoft EFB. So as you see I have a few.
  4. Steve, I have the AFL 350 and when I load up the aircraft at EGLC and start up the GTN750 all seems to be fine. I was able to do a flight plan from EGLC to EGCC with no issues. Aslo was able to load a SID and STAR with no problem. I was able to get to the settings option from the XP plugin menu.
  5. Active Sky for XP should put the file you need in c:\users\yourname\AppData\Roaming\Hifi\AS_XPL\Weather and the file name is current_wx_snapshot.txt
  6. I just checked and it does not look like you can.
  7. Thanks, I went ahead and excluded the folders where I extract them too and the C:\Reality-XP folder. I was able to install it after that.
  8. Downloaded the new install and getting a virus warning from it. Says it contains Trojan:Win32/Azden.A!cI This is happening from Windows Defender.
  9. There is a solution for this now. Go here: https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/138236-b200-reality-xp-gtn-750-sasl-bug/&do=findComment&comment=1326064
  10. Well I think I see what the issue is. I just checked the windows event log and looks like a bad disk sector is the issue. Gonna try to run a repair on the drive and see what happens. I'll also move the app over to another drive until I can get a new disk. edit: Just checked both drives and no errors found. For now I'll reinstall the app to the other disk.
  11. I just tried running it as admin and same issues happen. The problem only occured when I updated to 2.4.0.4_x64 from 2.4.0.3 r1-r3. Should I try to uninstall and reinstall it? or maybe reinstall the 0.4 patch?
  12. Hi, I tried start up Pilot2ATC again today to get the logs for you, and I got this error when I started it up. Unable to initialize Database An error occurred while reading from the store provider's data reader. See the inner exception for details. Execution Timeout Expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding. When I click ok, the app finishes it startup. Here is the log file when I tried to add the following flight plan. KLGA BIGGY MXE KDCA Here is a dropbox link to the log file: https://www.dropbox.com/s/t53079xfbtmje6h/P2A_2018_Trace_File9.log?dl=0 I exited normally out of the app.
  13. Updated to to 2.4.0.4_x64 today, when to enter a flight plan (KLGA BIGGY MXE KDCA) and when I try to enter in KDCA it gets stuck like its trying but just won't go in. All I get is the thinking cursor circle when I move the mouse to the right side where the FP goes. I tried to enter a flight plan that was different, from KOKC to KDFW, but got stuck with KOKC. I can see the disk working as it tries to find it, but eventually the disk stops and get the thinking cursor with nothing. Airports I have tried so far is KDCA, KOKC, KLAS. Entering them in manually or importing them from an XP 11 flight plan, its the same thing. Using AIRAC cycle 1801 from Navigraph.
  14. I think this is the same issue that I have with my B200 which is the XP 11 version, the XP 10 version of the B200 doen't have the issue. The other Carenado aircraft I have are all XP 10 versions so they do not have the problem. I tried leaving a message on the org Carenado forums, but they never answered the post. Also, I tried the usemouse = NONE and it does not work, at least for me. Also when I turn off the GTN unit, the problem does not go away, only way I can fix it is to reload the aircraft
  15. I have a quick question, if I have both the 750 and the 650, do I have to run both installs in the zip file or do I just need to run one of them. I have always ran both of them previously.
×
×
  • Create New...