Jump to content

Kwichel

Members
  • Content Count

    15
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    No
  1. Hi Alex, I found the culprit: it is the file "networks.cfg". I found 2 entries there that were obviously the causers: [vatsim] statusurl=http://status.vatsim.net/status.txt [ivao] statusurl=http://www.ivao.aero/whazzup/status.txt I have set this file inactive and now everything works in the old way. Karl
  2. I backed up the "ABARTHEL" folder and then deleted it. After restarting Little Navmap, VATSIM and IVAO work again. It was not the firewall, but obviously an error in the directory. I suspect the network addresses of VATSIM and ICAO were changed. Karl
  3. I am using the latest version (2.6.11). Since it works for you, I know where to look: it will be my network. Thank you for your 'answer Karl
  4. Hi Alex, I no longer get any data from these networks when I select VATSIM or IVAO.Do I need to change anything else? Greetings Karl
  5. Andrew, thank you so much for trying to help me. I did a restore of an older p3d version and windows system, then installed the latest version LINDA_3_2_4_1057 and everything works. I suspect a windows problem, but I don't have the time or inclination to look for it further. Thanks again for the great support and cheers Karl
  6. Andrew, tomorrow i will uninstall and reinstall in the recommended folder p3d v5/add-ons and report. Regards Karl
  7. I have replaced version 3.2.0 with version 3.2.4 in the folder P3dv5\modules and get the runtime error. If i install version 3.2.0, everything works. Message is: Runtime error 216 at 00408D6A Information from the log file: [MAIN] Closing Macros form [MAIN] Closing New Module form [MAIN] Closing Editor form [MAIN] [LINDA] GUI Shutdown actions completed [MAIN] Terminating Application [MAIN] Problem disabling/destroying Timers Access violation at address 005A2C34 in module 'LINDA.exe'. Read of address 00000050 [MAIN] LINDA Terminated [MAIN] HIDDeviceUnplug detected [MAIN] HIDDeviceUnplug detected Cheers Karl
  8. The update from Linda 3.2.0 to 3.2.4 at P3dv5 causes a runtime error 216 for me, version 3.2.0 works without problems. Fsuipc 6.0.8 is installed for linda 3.2.0 as well as for linda 3.2.4. I have installed in P3dv5 Modules folder. Do you have an idea what the problem could be? Cheers Karl
  9. Hello Bert ! I am too interested for your gtn 750 integration. k.wichelmann@googlemail.com Thank you
  10. Thank you for the information Guenter. Cheers Karl
  11. Have the same problem, also VFXCentral didn't work. Server-problems? Regards Karl
×
×
  • Create New...