Jump to content

SAAF

Members
  • Content Count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    Yes
  • Online Flight Organization Membership
    I belong to both VATSIM & IVAO
  1. Thanks for your advice Roberto, I thought it might be similar but I wanted to create a seperate post in case anyone else had the same/similar issue. I will continue to monitor the CTD upon touchdown thread in the hopes of a solution being found.
  2. Good day Everyone, I seem to be encountering a rather strange issue. Upon loading into the default LIRF (Rome) with the DC6 Olympic Airways, the cockpit with all panels black is shown for a few seconds before the sim CTD. I currently only have ORBX Vector, Global and Europe_LC installed on a fresh P3D version When loading into the default scenario at Eglin AFB and only changing the aircraft to the DC6, everything seems to start fine. In addition, when I load into LIRF with any other default aircraft, everything loads fine as well. Thus it must be the combination of the location and aircraft causing the crash. Below is the last few lines from the DC6 log 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Loading general prefs from g:\games\prepar3d v4\PMDG\PMDG DC-6\DC-6_Options.ini[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] No ini file available for SX-DAD; falling back to default.[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Loading plane prefs from g:\games\prepar3d v4\PMDG\PMDG DC-6\PlaneDefault.ini[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Presetting items for AI[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Un-muting new cockpit sounds[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Flight loaded from C:\Users\Ashton\AppData\Local\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D_Default.fxml[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 2] Cannot load situation from file g:\games\prepar3d v4\PMDG\PMDG DC-6\PanelState\Prepar3D_Default.fxml.sav; doesn't exist / zero size?[37m 2017/08/11 20:58:15 [PMDG 1] Loading saved health-and-hours data from g:\games\prepar3d v4\PMDG\PMDG DC-6\Aircraft\SX-DAD.hours[37m 2017/08/11 20:59:03 [PMDG 1] Resuming all systems...[37m Any help would be much appreciated.
  3. Thank you all for your help. It seems my understanding of the T&G procedure in the 744 was flawed as I was using Autothrottle for the entire circuit.
  4. Good Day All, I have been flying a few circuits in order to better acquaint myself with the "Queen". Upon touch down, I advance my throttle to 50%, press TOGA and advance the throttle to 100%. However nothing seems to happen, the blue marks on the N1-Column clearly show the throttle position as advancing yet the Autothrottle remains in idle, I try moving the throttle around yet the Autothrottle keeps on bringing the thrust levers back to Idle. Am I simply following the wrong procedure or have I incorrectly set the aircraft up? (My A/T Manual Override settings are Hold mode only) Thanks for the assistance.
×
×
  • Create New...