LPDAL

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I programmed all the switches correctly and saved the profile. Now what? The panel doesn't do anything when in FSX. FSX asked permission to use the ProFlightPlugin, and ProFlightExe is workimg fine. Do I have to load my programming profile or something?
  2. Can anyone suggest/link a TRIED AND TRUE powered USB hub that works with all Saitek panels? It must include a power adapter, thanks!
  3. My All-Saitek B1900/EMB 120/Saab 340B/Saab 2000 cockpit https://scontent-a-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1422523_730681670278570_1432618338_n.jpg I'll add more info after I get home from work. Ciao!
  4. Thank you for replying, wk6d. So I bought a power adapter for the second Saitek Yoke so I didn't have to buy a seperate hub. However, when I plug it in, the chrometer goes blank, but the power lights on the second set of rudder pedals and throttle quadrant still glow green? Here is an image of my setup: https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1422523_730681670278570_1432618338_n.jpg The four panels in the middle are not starting up when FSX starts up, despite drivers being "installed." (Installed is in quotes because the driver EXE says 'setup will:-' and nothing else, worrying me if anything actually installed). What does Mode 2 on the right yoke and Mode 3 on the left yoke mean, by the way?
  5. Hey everyone, My name is LPDAL and I am having a major problem with all of my Saitek Pro Flight Panels. My setup: -Lenovo K330-Core i7 2600 Ivy Bridge, Nvidia GT 545 1.5GB, 16GB DDR3 RAM -2x Pro Flight Yoke -2x Pro Flight Throttles -2x Pro Flight Rudder Pedals -2x Pro Flight Instrument Panels -Pro Flight Multipanel -Pro Flight Radio Panel -Pro Flight BIP Panel -Pro Flight Switch Panel. Before I added the BIP and instrument panels, the multipanel, radio panel, and switch panel all worked. Now the only panel that works are the two instrument panels. I tried installing the driver CDs and even the drivers on the saitek website to no avail. And I am not using a USB hub. If it helps, I know the Multipanel is receiving power from my PC because it is glowing red. And despite "installing the Saitek Smart Programming" multiple times, I can't find any such program on my computer. Any help would be greately appreciated. -Colby (LPDAL)